Aanmelden en rondleiding

Voordat u kiest welke opvang het beste bij u past, is het fijn om alvast de sfeer te proeven op onze locatie en kennis te maken met onze medewerkers.

Omdat wij graag de tijd voor u nemen is het fijn om een afspraak te maken. Zo kunnen wij u alles vertellen over de opvang, onze manier van werken en de omgeving van ons kinderdagverblijf. 

Tijdelijk niet mogelijk om in te schrijven:
Op het moment hebben wij hele lange wachtlijsten. Om die reden nemen wij op dit moment geen nieuwe inschrijvingen aan. 


Aanmelden:
Aanmelden kan met of zonder rondleiding. Mocht u uw kind (eren) willen inschrijven dan vragen wij u contact met ons op te nemen. Graag ontvangen wij uw wensen en contactgegevens. U ontvangt daarna van ons een een inschrijfformulier.

Wij vragen eenmalige inschrijfkosten van €50,- 

Wachtlijst:
Het kan voorkomen dat er voor de gewenste dagen een wachtlijst is. U kunt ervoor kiezen om uw kind op deze wachtlijst te zetten. Uw kind wordt dan op de wachtlijst geplaatst op datum van binnenkomst van uw inschrijfformulier. 

Een kind staat pas ingeschreven bij Het Veldmuisje wanneer beide partijen het inschrijfformulier hebben ondertekend en de inschrijfkosten zijn betaald.

Er kunnen omstandigheden zijn, waardoor het Veldmuisje moet besluiten dat een kind niet bij ons toegelaten kan worden.  Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Bijvoorbeeld gezondheidsredenen. De intensieve (medische) zorg kunnen wij niet bieden, zonder dat dit ten koste gaat van de andere kinderen. Per situatie zullen wij dit bekijken. 
 
Wijzigen of opzeggen:
Het opzegtermijn dat Het Veldmuisje hanteert is één maand. Graag ontvangen wij een schriftelijke bevestiging van de opzegging. 
 
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten