Binnenruimte

Op de grote kapstok  hangen alle kinderen vóór binnenkomst hun jassen op en zetten hun schoenen/laarzen netjes neer. Op de groep dragen wij geen schoenen. Ook als ouders de kinderen komen brengen en halen, vragen wij of zij de schoenen uit willen trekken of er speciale schoenhoesjes omheen willen doen. 




Op de groep
Op onze groep hebben wij 2 hoge boxen. Daarnaast hebben wij een grondbox. Deze grondbox biedt de baby's de mogelijkheid om hun 'eigen' plekje te hebben op de groep. Op deze manier kunnen zij zich op een (emotioneel) veilige manier ontwikkelen. Ook biedt de grondbox soms een rustige plek voor de grotere kinderen om zich even af te zonderen. 
Naast de ruimte voor de baby's hebben wij diverse hoeken. Denk aan een bouwhoek met duplo en diverse soorten blokken, poppenhoek en een hoek met een autokleed en garage. 












De slaapkamer
In de slaapkamer staan 6 bedjes waar de kinderen gedurende de dag kunnen slapen. Tevens is er een evacuatie bed in het geval van calamiteiten. In de slaapkamer hebben wij een CO2 meter, zodat wij de luchtkwaliteit goed kunnen blijven monitoren. 

In de tuin staan 2 lutjepotje bedjes, ook wel bekend als de 'buiten bedjes'.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten